1.6 Туин Спарк горят ли масло? Много форумни слухове има за това. 100% ще ходя да я гледам скоро и ако няма подводни камъни ще я отнасям. Нещо не се разбирам добре с търсачката във форума, та ако има нещо по-специално по двигателя да се провери задължително, бих се радвал ако споделите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
156-слаб удар,за смяна броня,калник,врати....
Здравейте,набелязал съм 156,ударена-лек плъзгащ удар,не е усукана километри 240 000,това много ли са за този мотор,намерил съм части за подмяната,колата около 800 лева,частите 200+ГИ.Струва ли си инвестицията.С майсторлъка ще ми легне около 1800-2000 лева.Всичко платено до края на 2014 година.Единствено ме притесняват километрите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Dracata Покажи съобщениеЗдравейте,набелязал съм 156,ударена-лек плъзгащ удар,не е усукана километри 240 000,това много ли са за този мотор,намерил съм части за подмяната,колата около 800 лева,частите 200+ГИ.Струва ли си инвестицията.С майсторлъка ще ми легне около 1800-2000 лева.Всичко платено до края на 2014 година.Единствено ме притесняват километрите.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщениеЧудя се на акълите на разни хора тук...хем да е за без пари, хем да е безпроблемна, хем да се качат и само да карат....
Но само в страната на чудесата !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщениегоре писа 156, тук 147???
Comment
-
Първоначално публикувано от 1.6TS Покажи съобщениеНе знам дали по-горните мнения са породени и от моето питане за 147-цата. Ако е така, кажете колко трябва да струва, за да е читава - базовия двигател, без кожен волан, без задни ел.стъкла, с доста външни забележки, даже и 2800лв. са и много.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от 1.6TS Покажи съобщениекажете колко трябва да струва, за да е читава - базовия двигател, без кожен волан, без задни ел.стъкла даже и 2800лв. са и много.Само дето А3 и голф 4 2002ра за 2800 ще купиш само от някой пернишки джангал и ако е 1.6 101коня (дето им хрущят скоростите като зъби на баба и втора ръка струват от 400лв нагоре и да ти кажа не се намират лесно) !
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
И 4 да я вземе нов внос, пак ще легне на 6.
И ще похаби един тон нерви, докато разбере кое и как. Само за окачването говоря
Comment
-
На 147-цата от обявата, гледам, че предния номер е накривен, тапата за куката за теглене я няма и бронята ми се вижда друг цвят, което ме навежда на мисълта за лек удар отпред. Ама може и някаква вакса да са сложили. Има неравномерен луфт на предния капак спрямо калниците.Трябва да се проверят радиаторите как са и дали работи охлаждането във всички режими. Отзад има дисковете ми се виждат с ръб.
Няма снимка на запален двигател, дали гаснат всички лампи.
Както казват колегите, ако си и хвърлил око и ти е близо я огледай!
Имаш и бонус от към конски сили!Last edited by Friday; d.m.y г., 10:15.Sport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
За Голфове и Аудита да не говорим - твърде са надценени - не може един Голф 98-99г 1.9тди или 1.8 20V да вървят по 4500-5000лв, като реалната им цена е наполовина.
Знам, че за да вземеш хубава кола не трябва да търсиш в долния край на ценовия диапазон, но от Алфа 147 има поне 15-ина обяви до 3000лв. от общо 80 от всички 5-врати.
Спрях се на тази във Варна, защото ми е най-близо и дори да не излезе читава няма да е бит дълъг път напразно.
Знам че носачите са скъпи, че свещите и кабелите излизат солено при смяна, знам че и смяната на ремъци и ролки е по-скъпа от на Голф 1.6 примерно, проверил съм цените и съм решил, че мога да си позволя такава кола, но просто кола над 10-12г. колко да струва? Ако ще давам повече пари, ще си търся нещо по-ново, но 4-5000лв. за 147 преди фейслифта няма да дам, ако почна да търся фейслифт за тези пари пък ще пишете че са малко и едва ли не искам да ми подарят колата.
Comment
Comment